Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/vhosts/agility-slo.com/httpdocs/html_metadata.php on line 11 Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/vhosts/agility-slo.com/httpdocs/html_metadata.php on line 39
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih in nastavitvah...

Uspehi naših tekmovalk in tekmovalcev na Svetovnem prvenstvu

KZA iskreno čestita celotni agility reprezentanci za uspešne nastope! Posebej se zahvaljujemo vsem zvestim navijačem za športno navijanje in pošiljanje pozitvnih vibracij.

Medium ekipa v sestavi: Trkman Silvia in Le, Blaž Oven in Ink, Ugrin Babunski in Zin, Anabella Kokalj in Viva je osvojila naslov svetovnih prvakov?

Maruša Podjed je s psičko Nai v individualnem jumpingu small osvojila 3. mesto?
Sandi Okanović pa je s psičko Miyo v individualnem agility small osvojil 3. mesto ?


 

Navodila za e-prijave

Pomembno: prijave in odjave preko online sistema so možne do torek pred tekmo. Po torku kontaktirajte organizatorja tekme.
Za navodila o e-prijavi kliknite tukaj...

Online registration system for agility events - instructions

Important: Entries and cancellations are possible until the Tuesday before competition. After Tuesday you will have to contact organizer of competition. New teams who are not in agility base, plase fill the form and send it to Agility Commission. For instructions click here...

Prehod v višji nivo

Tekmovalec mora zaradi ažuriranja baze podatkov sporočiti Komisiji za agility na e-mail (agility.komisija@gmail.com) spremembo nivoja. Sporočilo mora vsebovati številko delovne knjižice, datum prestopa, ter ime sodnika/ce, ki je potrdil/a prestop.

Začetek agilitya pri nas

Manj kot 15 let po prvem prikazu agilityja v Sloveniji, so bili naši tekmovalci že v samem svetovnem vrhu, kjer so še danes.