Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/vhosts/agility-slo.com/httpdocs/html_metadata.php on line 11 Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/vhosts/agility-slo.com/httpdocs/html_metadata.php on line 39
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih in nastavitvah...

Razpis volitev za predsednika Komisije za agility

Razpis VOLITEV za predsednika Komisije za agility pri KZS
Razpis VOLITEV za predsednika Komisije za agility pri KZS

Na podlagi delnega zbora sodnikov za agility z dne 11.1.2018  in  v skladu s Statutom Kinološke zveze Slovenije, ter Pravilnikom o strokovnem delu razpisujemo VOLITVE  za predsednika Komisije za agility pri KZS.

Kandidat/ka mora izpolnjevati pogoje v skladu z 75. členom, točki 3. in 4. Statuta Kinološke zveze Slovenije. K prilogi priložite kratek življenjepis in program razvoja Komisije za agility za naslednja 4 leta.

Rok za oddajo kandidature je do 20. februarja 2018. Volilna komisija bo v roku 5 dni po izteku roka za prijavo podala poročilo o pravočasnih in popolnih kandidaturah predsedniku Komisije za agility. 
Rok za oddajo kandidatur poteče 20. februarja 2018. 
O dnevnem redu in kraju volilnega delnega zbora boste obveščeni 15 dni pred zborom. 
Kandidaturo za predsednika pošljite priporočeno na naslov:
KZS, Komisija za agility
Zapoge 3 D
1217 Vodice
s pripisom »KANDIDATURA ZA PREDSEDNIKA KOMISIJE ZA AGILITY – NE ODPIRAJ«.

Predsednik volilne komisije

 

Navodila za e-prijave

Pomembno: prijave in odjave preko online sistema so možne do torek pred tekmo. Po torku kontaktirajte organizatorja tekme.
Za navodila o e-prijavi kliknite tukaj...

Online registration system for agility events - instructions

Important: Entries and cancellations are possible until the Tuesday before competition. After Tuesday you will have to contact organizer of competition. New teams who are not in agility base, plase fill the form and send it to Agility Commission. For instructions click here...

Prehod v višji nivo

Tekmovalec mora zaradi ažuriranja baze podatkov sporočiti Komisiji za agility na e-mail (agility.komisija@gmail.com) spremembo nivoja. Sporočilo mora vsebovati številko delovne knjižice, datum prestopa, ter ime sodnika/ce, ki je potrdil/a prestop.

Začetek agilitya pri nas

Manj kot 15 let po prvem prikazu agilityja v Sloveniji, so bili naši tekmovalci že v samem svetovnem vrhu, kjer so še danes.